Jäseneksi liittyminen

Nose Work Finland ry:n jäseneksi liittyessäsi pääset nauttimaan yhdistyksen tuottamista koulutuksista, harrastusohjeista ja vinkeistä.

HUOM! Jäsentietolomakkeen toiminnassa on esiintynyt teknisiä häiriöitä. Uudistamme jäsenhakemuksen lähettämistä, mutta toistaiseksi – jos et saa vahvistusviestiä sähköpostiisi, täytä lomake uudelleen tai lähetä samat tiedot sähköpostitse info@noseworkfinland.com

Jäseneksi liittyneet pääsevät myös osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin edullisemmin.

HUOM! Jotta voit saada virallisen tuloksen hajutestistä tai kokeesta, sinun on oltava yhdistyksen jäsen. Jäsenyys on oltava hyväksytty ennen testiä/koetta.

Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jos haluat liittyä jäseneksi, toimi näin:

  • Maksa ensin jäsenmaksu 25€ Nose Work Finland ry:n tilille FI73 5336 0120 0431 32 viitenumerolla 5445
  • Tämän jälkeen täytä alta löytyvä jäsenhakemuskaavake. Kaavakkeessa kysytään maksusi arkistointitunnusta, ota se siis ylös maksua maksessasi.
  • Kaavakkeen lähettämisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos vahvistusta ei kuulu, tarkista roskapostisi (gmailissa myös kansiot ”sosiaaliset” ja ”tarjoukset”). Jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä jäsensihteeriin info@noseworkfinland.com

Tutustu ennen hakemuksen jättämistä myös Nose Work Finlandin yhdistyksen sääntöihin ja eettisiin sääntöihin.

Jäsenmaksun hinta on 25 euroa.

 Jäsentietolomake uudella sivustolla