Jäseneksi liittyminen

Nose Work Finland ry:n jäseneksi liittyessäsi pääset nauttimaan yhdistyksen tuottamista koulutuksista, harrastusohjeista ja vinkeistä.

HUOM! Jäsentietolomakkeen toiminnassa on esiintynyt teknisiä häiriöitä. Uudistamme jäsenhakemuksen lähettämistä, mutta toistaiseksi – jos et saa vahvistusviestiä sähköpostiisi, täytä lomake uudelleen tai lähetä samat tiedot sähköpostitse jasenet@nwf.fi

Jäseneksi liittyneet pääsevät myös osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin edullisemmin.

HUOM! Jotta voit saada virallisen tuloksen hajutestistä tai kokeesta, sinun on oltava yhdistyksen jäsen. Jäsenyys on oltava hyväksytty ennen testiä/koetta.

Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jos haluat liittyä jäseneksi, toimi näin:

  • Maksa ensin liittymismaksu 10 euroa + jäsenmaksu 15 euroa, yht. 25 euroa Nose Work Finland ry:n tilille FI73 5336 0120 0431 32 viitenumerolla 5445
  • Tämän jälkeen täytä alta löytyvä jäsenhakemuskaavake. Kaavakkeessa kysytään maksusi arkistointitunnusta, ota se siis ylös maksua maksessasi.
  • Kaavakkeen lähettämisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos vahvistusta ei kuulu, tarkista roskapostisi (gmailissa myös kansiot ”sosiaaliset” ja ”tarjoukset”). Jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä jäsensihteeriin jasenet@nwf.fi

Tutustu ennen hakemuksen jättämistä myös Nose Work Finlandin yhdistyksen sääntöihin ja eettisiin sääntöihin.

Jäsenmaksun hinta on 15 euroa (2018).

Liittymismaksu 10 euroa (2018).

Jatkossa löydät jäsennumerosi ja voit muokata omia yhteystietojasi Seuramapissa osoitteessa www.seuramappi.fi/nwf.  Käyttäjätunnus on jäsenrekisteriin kirjattu sähköpostiosoitteesi.  Jos olet hukannut salasanasi, voit klikata ”unohdin salasanani” -linkistä.

 Jäseneksi liittyminen tällä lomakkeella