Maaliskuussa tapahtuu! – koulutusohjaajakoulutus ja vuosikokous

Usein kysyttyä

Koulutuksen aikataulu?

Sekä koulutusohjaaja 1 että koulutusohjaaja 2 koulutusta on niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Vuosikokous on sunnuntaina aamupäivällä samoissa tiloissa.

Pääsyvaatimuksena kokemusta kouluttamisesta?

Kouluttamisella tarkoitetaan ryhmien kouluttamista tai säännöllisiä yksityistunteja. Omien koirien kouluttaminen ei täytä kriteeriä.

Majoitus viikonloppuna

Ei ole yhteismajoituksen mahdollisuutta. Lista majoitussuosituksista julkaistaan lähipäivinä.

Käytetäänkö omia koiria?

Käytännön osuus tehdään harjoituskoirakoiden kanssa, sillä tällä kurssilla harjoitellaan ohjaamis -ja koulutusosaamista, ei oman koiran kanssa toimimista.

KOULUTUSOHJAAJAKOULUTUS

24.–25.3.2018 on tiedossa alkuvuoden 2018 päräyttävin kokemus: Nose Work Finland ry:n koulutusohjaajien koulutusviikonloppu. Tapahtumapaikkoina ovat Koirakeskus Haukkavaara ja Jyskän koulu Jyväskylässä.

Ohjelmassa on luentoja ja työpajoja, joissa käsitellään mm. koesääntöjä, kouluttamisen eri menetelmiä, ongelmia ja käytäntöjä, hajun käyttäytymistä ja käsittelyä, ihmisten kouluttamista ja palautteen antamista.

Viikonlopun aikana järjestetään kaksi erillistä koulutusta: Nose Work koulutusohjaaja 1 ja Nose Work koulutusohjaaja 2.

Nose Work koulutusohjaaja 1 – koulutukseen tulijan pääsyvaatimuksena on että on kouluttanut jotain lajia n. 2 vuotta ja harrastanut Nose Workia oman koiran kanssa vähintään vuoden sekä on yhdistyksen jäsen.

Nose Work koulutusohjaaja 2 koulutukseen tulevalla täytyy olla joko 1-tason koulutus käytynä tai hän on kouluttanut Nose Workia vähintään 2 vuoden ajan (alkeis-, jatko- ja kokeisiin valmistavia koulutuksia). Lisäksi osallistujan on oltava yhdistyksen jäsen.

Hinnat:

Koulutusohjaaja 1 – koulutus: 95€

Koulutusohjaaja 2 – koulutus: 60€

Kouluttajina ovat erinomaiset lajin asiantuntijat Pekka Alamommo, Patrick Stewart, Elli Kinnunen, Miira Hellsten ja Erkku Jussinheimo.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutuksiin alkaa 24.1. klo 9:00 verkkolomakkeella osoitteessa: https://goo.gl/forms/QxRnbHPxREcLpuoj1

Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten pidä kiirettä!

Ilmoittautumiset hyväksytään aikajärjestyksessä, mutta eri puolilta Suomea tulevat osallistujat ovat etusijalla. Kullekin maakunnalle on yhden hengen kiintiö 7.2. asti, mutta tämän jälkeen loputkin paikat täytetään jonotuslistalta. Lomakkeella kysytään yhteystiedot ja pyydetään kuvaus siitä, miten hakija täyttää hakemansa koulutuksen lähtötason.

 

VUOSIKOKOUS

Muistathan myös, että 25.3.2018 on samaisessa paikassa Nose Work Finland ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Vuosikokouksessa käsitellään toimintakertomus ja toimintasuunnitelma sekä puheenjohtajan ja hallituksen erovuoroisten vaali. Lisäksi käydään yleiskeskustelu ajankohtaisista aiheita.

Kaikkia jäseniä pyydetään ilmoittamaan osallistumisestaan vuosikokoukseen, jotta osaamme varata kokouksen käyttöön sopivan tilan. Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu samalla lomakkeella kuin koulutukseen hakeminen: https://goo.gl/forms/QxRnbHPxREcLpuoj1

 

Koulutusta koskevat kysymykset voi lähettää info@nwf.fi

Vuosikokousta koskevat kysymykset voi lähettää puheenjohtaja@nwf.fi

Ystävällisin terveisin,
Nose Work Finland ry