Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

NWF VKT- koulutus Kuopio

14.12.

Koulutus on avoin kaikille kokeiden järjestämisestä kiinnostuneille NWF:n jäsenille, oletpa sitten toiminut aiemmin VKT:n tehtävissä tai et.

Koulutuksessa keskitytään kokonaisvaltaisesti vastaavan koetoimitsijan tehtäviin nose workissa. Vastaavana koetoimitsijana omaat tiedot ja taidot kokeen järjestämiseen, toimihenkilöiden perehdyttämiseen, tuloslaskentaan, koesääntöjen huomioimiseen yms.
Koulutuksen jälkeen suoritetaan harjoittelu, jossa toimit VKT’n tehtävissä varsinaisen vastaavan koetoimitsijan rinnalla. Harjoittelun tarkoituksena on soveltaa teoriaosuuden tietoja käytännössä ja yhtenäistää kokeenjärjestäjien toimintatapoja. Harjoittelusta kirjoitetaan koetoimikunnalle raportti, jossa pohditaan omaa oppimista ja vastaavan koetoimitsijan tehtävänkuvan taitoja käytännössä. Rapotin tarkoituksena on myös kerätä tietoa hyvistä käytänteistä ja pullonkauloista koetoimikunnalle. Harjoittelusta ei voi anoa vapautusta aikaisemmasta kokemuksesta huolimatta.

Vuoden vaihteen jälkeen uudet koesäännöt edellyttävät, että kokeessa vastaavana koetoimitsijana toimiva henkilö on suorittanut Kennelliiton koetoimitsija 1 -kurssin sekä NWF:n VKT-koulutuksen. Voit suorittaa NWF’n VKT- koulutuksen, vaikka et olisikaan vielä käynyt Kennelliiton koetoimitsija 1- kurssia.

Kuopion koulutus järjestetään kylpylähotelli Rauhanlahdessa 14.12.2019.

Koulutuksen hinta on 40€ / osallistuja. Hintaan sisältyy aamukahvi, lounas ja päiväkahvi.
Sitova ilmoittautuminen Kuopion koulutukseen alla olevasta linkistä 10.11.2019 mennessä.
https://forms.gle/E3Bwh194Pu334Bhp7

Tiedot

Päivämäärä:
14.12.