Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

NWF VKT- koulutus Oulu

15.12.

 

Koulutus on avoin kaikille kokeiden järjestämisestä kiinnostuneille NWF:n jäsenille, oletpa sitten toiminut aiemmin VKT:n tehtävissä tai et.

Koulutuksessa keskitytään kokonaisvaltaisesti vastaavan koetoimitsijan tehtäviin nose workissa. Vastaavana koetoimitsijana omaat tiedot ja taidot kokeen järjestämiseen, toimihenkilöiden perehdyttämiseen, tuloslaskentaan, koesääntöjen huomioimiseen yms.
Koulutuksen jälkeen suoritetaan harjoittelu, jossa toimit VKT’n tehtävissä varsinaisen vastaavan koetoimitsijan rinnalla. Harjoittelun tarkoituksena on soveltaa teoriaosuuden tietoja käytännössä ja yhtenäistää kokeenjärjestäjien toimintatapoja. Harjoittelusta kirjoitetaan koetoimikunnalle raportti, jossa pohditaan omaa oppimista ja vastaavan koetoimitsijan tehtävänkuvan taitoja käytännössä. Rapotin tarkoituksena on myös kerätä tietoa hyvistä käytänteistä ja pullonkauloista koetoimikunnalle. Harjoittelusta ei voi anoa vapautusta aikaisemmasta kokemuksesta huolimatta.

Vuoden vaihteen jälkeen uudet koesäännöt edellyttävät, että kokeessa vastaavana koetoimitsijana toimiva henkilö on suorittanut Kennelliiton koetoimitsija 1 -kurssin sekä NWF:n VKT-koulutuksen. Voit suorittaa NWF’n VKT- koulutuksen, vaikka et olisikaan vielä käynyt Kennelliiton koetoimitsija 1- kurssia.

Oulun koulutus järjestetään airport hotel Oulussa 15.12.2019.

Koulutuksen hinta on 40€ / osallistuja. Hintaan sisältyy aamukahvi, lounas ja päiväkahvi.
Koulutukseen osallistujien on mahdollisuus varata majoitus Airport hotel Oulusta hintaan 1 hh 88€/vrk ja 2 hh 95 €/vrk.

Sitova ilmoittautuminen Oulun koulutukseen alla olevasta linkistä 10.11.2019 mennessä.
https://forms.gle/ESDncm8Gxzk7ud9dA

Tiedot

Päivämäärä:
15.12.